Новини :: Чемпіонат ААФУ

Чемпіонат ААФУ

ААФУ: переможний гол Гладкого, дербі Тернопільщини, інтрига за останні путівки в 1/4 фіналу

ААФУ: переможний гол Гладкого, дербі Тернопільщини, інтрига за останні путівки в 1/4 фіналу

Склади, огляди та відео чергового туру Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд під егідою ААФУ сезону 2023/24 в огляді Sport Arena

Автор: Артур Валерко

Група 1 – 21-й тур
  • субота, 18 травня 2024 року

Колос (Полонне) – Куликів-Білка – 1:3 (1:1)
Голи: Притуляк, 9 – Іваночко, 41, Береза, 62, В.Савошко, 71
Незабитий пенальті: Панасюк (КБ), 90+4 – мимо

Колос: Фіяло, Бартошук, Носарєв©, Никитюк, Наумець (Попадюк, 80), Луцюк, Коляда, Притуляк (Кошка, 63), Брицький (Кашперук, 63), Морозов (Семенюк, 80), Демчик (Скоцький, 46). Запасні: Омелянюк, Дерман, Лавренюк. Головний тренер: Сергій Бадрак.

Куликів-Білка: Данкович, О.Савошко, Грось, Калинчук, Береза, Іваночко (В.Савошко, 46), Малецький (Шарабура, 78), Яворський, Патуляк (В.Білий, 86), Войтович (Панасюк, 46), Гладкий© (Дмитрух, 85). Запасні: Малоїд, Денега. Головний тренер: Богдан Костик.

  • 13:00; 18.05.2024. Полонне. Стадіон “Полонь”. Поле 3; +20С
  • Суддя: Мандзюк Іван (Тернопільська обл.)
  • Попередження: Іваночко, 12, Луцюк, 55, Скоцький, 74

Команда гостей достроково гарантувала собі не тільки вихід у плей-офф, а й перше місце групи. Тоді як господарі ведуть дуже серйозну боротьбу за першу п’ятірку – в західній групі це дозволяє вийти у чвертьфінал. Напевно, ця особлива турнірна мотивація Колоса зіграла свою роль, тому що полончани відкрили рахунок досить рано й загалом перший тайм проводили потужно.

Гол почався з гарного пасу на хід Демчику, який протягнув м’яча через правий фланг і навісив. Першим на м’ячі був О.Савошко, проте захисник гостей не встиг зіграти на виносі, як Притуляк правою ногою зблизька зіграв на добиванні – 1:0. Олексій вперше забив за свою нову команду, а загалом у чемпіонаті в екс-півзахисника VIVAD’у – п’ять голів і один асист.

Проте Куликів-Білка ще до перерви перевів гру на половину поля суперників. Спершу Патуляк пробив здалеку в сторону від штанги, а буквально в наступній атаці Іваночко зрівняв рахунок. Береза виносом зі своєї половини розпочав швидку атаку, м’яч у підсумку від Яворського потрапив до Малецького, який із лівого флангу розважливо відпасував на Юрія. Удар Іваночка явно зрикошетив, тому що м’яч метрів із 20-ти дезорієнтував воротаря – 1:1. П’ятий гол при п’яти асистах для центрхава «білок».

Другий тайм остаточно схилив шальки терезів на користь Куликова-Білки. Яворський у боротьбі з Бартошуком заробив доволі віддалений штрафний, і Береза гарним ударом з лівої ноги направив м’яча кудись у бік ближньої дев’ятки – 1:2. Для Олега це перший гол у турнірі при шести асистах. А невдовзі й третій гол – «контрольний постріл». Панасюк перевів м’яча з лівого флангу на протилежний край, там Гладкого оточили троє суперників, але на відскок зреагував Савошко. Володимир на рубежі карного майданчика підробив під ліву ногу та пробив у ближній нижній кут – 1:3. П’ять результативних дій тепер у В.Савошка (2+3).

У кінцівці гри дуже старалися забити «джокери» Костика – один тільки Панасюк кілька разів опинявся в центрі уваги. Аж поки Яворський пішов у боротьбу та на третьому суперникові (це був Кашперук) заробив пенальті. На жаль, Панасюк пробив вище воріт. І після цього й прозвучав фінальний свисток.

Герой матчу від Sport Arena: Тарас Яворський (Куликів-Білка)

Непомітний герой матчу: в першій результативній комбінації вдало скинув передгольову передачу на Малецького, в другій заробив штрафний під гол Берези, а в кінцівці ще й пенальті записав до свого послужного списку.

Агрон (Великі Гаї) – Подоляни (Тернопіль) – 0:1 (0:1)
Гол: Дячинський, 2

Агрон: Рогаль, Соколовський©, Щербатюк, Олексюк, Скакун, Пежинський, Пришнівський (Павлович, 69), Луцик, Семенець, Гром’як (Понєдєльнік, 61), Войцещук. Запасні: Войнарський, Мазур, Онищук, Скородень, Мельник. Головний тренер: Сергій Богородіченко.

Подоляни: Чубак©, Сагайдак (Тарасов, 75), Фриз, Васильченко, Ткачик, Бутенко, Мацієвський, Проців, Трух (Кірієнко, 90+5), Жуміга, Дячинський (Тяпкін, 66). Запасні: Крупниченко, Падух, Співак, Царюк. Головний тренер: Андрій Хоптовий.

  • 15:00; 18.05.2024. Великі Гаї. Стадіон “Центральний”. Поле 3; +17С
  • Суддя: Садковський Ігор (Тернопільська обл.)
  • Попередження: Соколовський, 7, Скакун, 19, Олексюк, 49, Семенець, 57

Обласне дербі Тернопільщини проходило в дружній атмосфері. Перед матчем керівництво Агрону привітало президента ФАТ Подоляни Василя Чубака з недавнім днем народження.

А самі гості «привітали» Агрон уже в дебюті матчу. Трух блискуче зіграв на перехопленні на правому фланзі та від лицьової прострілив на Дячинського, й Іван правою ногою забив фактично в порожні ворота – 0:1. Далі Рогаль змушений був реагувати на дальній удар Проціва, проте, це треба відзначити, господарі дуже старалися відігратися й були близькими до цього.

На 11-й хвилині після подачі штрафного Олексюк головою бив із меж воротарського – Чубак-молодший на реакції врятував Подоляни. Ще пізніше гарний рейд завершив рикошетом повз стійку Сагайдак. Але надалі це Агрон тиснув і старався відіграти, виконавши низку стандартів і старанно задіюючи технічних Луцика, Пришнівського, меншою мірою чомусь Гром’яка. Вже після перерви безліч стандартів виконали Соколовський і Скакун, небезпечно подавав із флангу Павлович. Але голу не було.

Навпаки, невдовзі після перерви на воротаря виривався Жуміга, але завершував надто тонко й не влучив по воротах із гострого кута, а в кінцівці Мацієвський після розкішної діагоналі того ж Жуміги намагався перекинути Чубака – але пробив надто несильно. Проте й без другого голу ФАТ Подоляни здобули перемогу над досвідченими суперниками. Навіть без такого стилеутворюючого гравця, як Мальський, вони закрили сезон перемогою (матч останнього туру з СК Марамуреш у них не відбудеться).

Герой матчу від Sport Arena: Омелян Чубак (ФАТ Подоляни)

Врятував свою команду в дебюті й надалі відіграв так, щоб порадувати свою команду й персонально батька.

  • неділя, 19 травня 2024 року

Пробій (Городенка) – Галичина-Фенікс (Львів-Підмонастир) – 3:0 (3:0)
Голи: Волошинович, 3, Дитко, 24, Іваничук, 41

Пробій: Креховецький, Борисевич©, Радульський, В.Пархуць, Писко (Комуніцький, 80), Харук (Андрусяк, 87), Дриган (Ключко, 71), Сікач (Семенюк, 76), Сондей (Іваничук, 32), Волошинович (Білик, 58), Дитко (Романчук, 46). Запасний: Кудла. Головний тренер: Володимир Ковалюк.

Галичина-Фенікс: Шарун, А.Шута, М.Шута, Д.Яців, В.Яців, Даців, Янчак©, Яворський, Андрушко, А.Вільховий, Т.Вільховий. Запасний: Федишин. Головний тренер: Андрій Чіх.

  • 13:00; 19.05.2024. Городенка. Стадіон “Колос”. Поле 5; +20С
  • Суддя: Шевчук Андрій (Волинська обл.)
  • Попередження: В.Яців, 15, Волошинович, 51, Янчак, 79

Лише з одним запасним прибула Галичина-Фенікс на цей виїзд. Важко було б реабілітуватися за поразку 1:2 в першому колі. Тим більше, НК Пробій має реальні шанси на вихід у плей-офф, тоді як гості давненько втратили навіть математичну можливість поборотися за стикові ігри.

Це все позначилося на настрої команд. Господарі досить швидко відкрили рахунок і ще до перерви фактично поставили крапку на цьому матчі. Все почалося з брутального відбирання Харука в центрі поля, він підключив Волошиновича, який протягнув м’яча й відпасував направо – на Сікача. Той не став бити сам, а зіграв навдивовижу тонко: правою щічкою відпасував на ближній кут воротарського майданчика назад на Ростислава. Волошинович забив у дотик – 1:0 на 3-й хвилині. Три голи та два асисти в колишнього вінгера таких клубів, як ФК Тернопіль, Нива (Тернопіль), Верес, ФК Львів, Волинь та Прикарпаття.

На куражі городенківці продовжували атаки, і ось уже Сондей розрізним пасом запустив у прохід Сікача, чий простріл з другої спроби завершив голом Дитко – 2:0. Шостий гол Романа, всього в нього сім результативних дій. Відзначимо, що невдовзі господарі замінили Сондея (що там сталося – важко сказати, візуальних ознак пошкодження не було помітно). Та й Борисевич грав із скривавленою після пошкодження головою.

Тож, коли перед перервою Пробій закріпив свою перевагу, це було дуже своєчасно. Пархуць дав блискучу діагональ на Сікача, той прострілив від лицьової, а Іваничук майстерно правою ногою підсік м’яча в дальній кут – 3:0. Дебютний гол Володимира за нову команду на всеукраїнському рівні. Другий тайм нічого не змінив, адже господарі й без того забезпечили собі вагому перевагу, а в гостей не було ресурсу, щоб перевернути гру (в запасі тільки резервний воротар).

НК Пробій входить в останній тур у зоні виходу в наступний етап! Втім, останній тур він пропустить, що відкриває перспективи перед Колосом і VIVAD’ом.

Герой матчу від Sport Arena: Микола Сікач (НК Пробій)

Один гол і п’ять асистів у поточному чемпіонаті в досвідченого фланговика. До всіх трьох голів у заключному для Пробоя матчі регулярної першості причетний Сікач.

Марамуреш (Нижня Апша) – СК Вільхівці – 1:1 (0:0)
Голи: Кірєєв, 56 – Глагола, 90+7 (пен.)

Марамуреш: Коломієць (Третяк, 86), Ульянко, Слищенко, Ільчук©, Завгородній (Похил, 50), Степанчук, Проскура, Орнат, Овсянніков (Бейєр, 81), Кірєєв (Балог, 86), Зінаков (Брусенцев, 63). Запасних не залишилося. Головний тренер: Сергій Зайцев.

Вільхівці: Кіктенко, Вапняр, Кучеренко (Фінченко, 75), Радченко (Мілєсін, 62), Лєсунов, Вагін, Тарасов, Глагола©, Базаров (Головін, 65), Тимошенко (Маркевич, 75), Куцин (Минайленко, 65). Запасний: Гумметов. Головний тренер: Олексій Зорін.

  • 15:00; 19.05.2024. Нижня Апша. Стадіон “Вікторія”. Поле 3; +23С
  • Суддя: Молнар Ростислав (Ужгород)
  • Попередження: Ільчук, 24, Кіктенко, 82, Глагола, 90+1, Похил, 90+3
  • Вилучення: Кірєєв, 90 (агресивна поведінка за межами поля) Кучеренко 90 (за вживання непристойних, образливих і нецензурних слів і жестів за межами поля)

Обидві команди давно мали останній реалістичний шанс на боротьбу за плей-офф – для цього треба було вигравати в дербі Закарпаття. Численні кадрові перетини, суперництво на всеукраїнському та обласному рівні, спільне бажання підвищитися в класі – це все робило протистояння особливо гарячим. У першому колі в Вільхівцях виграли гості – завдяки єдиному в матчі голу Боднарука, якого вже нема в складі СК Марамуреш. Зараз же колишній лідер гостей Кірєєв вийшов грати проти них за господарів. Запам’ятаємо цей момент.

У першому таймі команди обмінялися небезпечними ударами, і гострішими вони були в СК Марамуреш. Якщо Проскура дальнім ударом просто розім’яв воротаря, то Зінаков не відкрив рахунок дивом – відігравши суперника, влучив у ближню стійку. Досить сприятливі моменти не використали Овсянніков і той же Зінаков, і за це міг покарати господарів Куцин, на якого спрямовував передачу з глибини Тимошенко – все ж момент не завершився голом.

А після перерви СК Марамуреш досягнув свого. Активно діяв Кірєєв. Якщо перший його удар парирував не без труднощів воротар СК Вільхівці, то з другим не мав шансу справитися й Кіктенко. Підготовчу роботу якісно виконав Зінаков, протягнувши м’яча через правий фланг і вдалим переводом знайшовши на протилежному Богдана. А вже на лінії карного майданчика Кірєєв прийняв, оцінив ситуацію й низом пробив у дальній кут – 1:0 на 56-й хвилині. П’ять результативних дій (4+1) Кірєєв оформив навесні в Марамуреші, а за Вільхівці в першій частині мав лише один гол.

Закріпити свою перевагу Марамуреш не зумів – були дальні удари, але неточні, були кутові – але без завершення. В свою чергу, СК Вільхівці вигравали «другий поверх» біля чужих воріт, але влучності їм також дуже бракувало. Це коли, здається, Минайленко жахнув метрів із 30-ти – був би гол красень, але м’яч просвистів у сторону від воріт. А тим часом пристрасті закипали. Біля лав запасних і резервного арбітра почалася штовханина, внаслідок якої були вилучені двоє замінених уже гравців (у господарів – Кірєєв за те, що після зупинки гри завдав удару ногою у корпус супернику, у гостей – Кучеренко за активну участь у словесній перепалці).

Ніби в повітрі витало це відчуття цікавої розв’язки. На пас із глибини стартував вільхівчанин Фінченко, якого в своїх володіннях жорстко зустріч воротар господарів Третяк. Як наслідок – пенальті, який ударом з лівої в розвід воротаря реалізував Глагола – 1:1. Олександр, колишній півзахисник юнацької команди Шахтаря, Минаю, Полісся та низки інших клубів, у восьми матчах за свою нову команду має п’ять результативних дій (три голи та два асисти). Тепер цікаво буде дізнатися, на якому рівні продовжиться це гаряче дербі – в Другій лізі чи на попередньому змагальному плацдармі.

Герой матчу від Sport Arena: Руслан Зінаков (СК Марамуреш)

Точно найактивніший у складі господарів: сам свої 2-3 хороших моменти не реалізував, зате почав гарним пасом гольову комбінацію для Кірєєва.

* * *

Ревера 1908-ФАПФ (Івано-Франківськ) – Сокіл (Михайлівка-Рубежівка) – 3:0 (технічний результат згідно з рішенням КДК ААФУ)

М   Команда І В Н П М’ячі О
1 Куликів-Білка (Куликів-Верхня/Нижня Білка, Львівська область) 19 18 1 0 52:10 55
2 Подоляни (Тернопіль) 19 11 3 5 44:23 36
3 Агрон (Великі Гаї, Тернопільська область) 19 8 5 6 25:21 29
4 ↑2 Пробій (Городенка, Івано-Франківська область) 20 7 8 5 27:21 29
5 ↓1 Колос (Полонне, Хмельницька область) 19 8 3 8 26:28 27
6 ↓1 VIVAD (Романів, Житомирська область) 19 7 6 6 23:19 27
7 Марамуреш (Нижня Апша, Закарпатська область) 19 6 6 7 20:24 24
8 СК Вільхівці (Закарпатська область) 19 7 3 9 29:29 24
9 Галичина-Фенікс (Львів-Підмонастир) 19 5 1 13 23:42 16
10 Сокіл (Михайлівка-Рубежівка, Київська область) 18 4 3 11 16:39 15
11 Ревера 1908-ФАПФ (Івано-Франківськ) 18 2 3 13 21:50 9
  Бомбардири: Команда І Г (п)
1 Жуміга Іван Подоляни 18 12 (1)
2 Гром’як Тарас Агрон 16 11
3 Гладкий Володимир Куликів-Білка 17 11
4 Неледва Ігор Ревера 1908-ФАПФ 17 8
5 Мальський Руслан Подоляни 17 8 (1)
6 Шарабура Микита Куликів-Білка 19 8
7 Хрієнко Назар СК Вільхівці 13 7
8 Скоцький Богдан Колос 19 7 (2)
  Дискваліфіковані:  Команда Дата
1 Ільчук Іван Марамуреш 26.05.2024
2 Кірєєв Богдан Марамуреш 26.05.2024
3 Кучеренко Максим СК Вільхівці 26.05.2024
4 Луцюк Дмитро Колос 26.05.2024
5 Скакун Андрій Агрон 26.05.2024
6 Скоцький Богдан Колос 26.05.2024
7 Стриєшин Дмитро Агрон 26.05.2024

 

Група 2 – 17-й тур
  • субота, 18 травня 2024 року

Авангард (Лозова) – Титан (Одеса) – 2:1 (0:1)
Голи: Гребенюк, 61 (пен.), Гладкий, 65 – Федоров, 23

Авангард: Мурга©, Олійник, Веприцький (Топоров, 46), Череватенко, Воловик, Боровик (Науменко, 54), Гребенюк (Федулов, 88), Недай (Бобіта, 63), Галушка, Сухомлин (Басалаєв, 85), Гладкий. Запасні: Орловський, Аксюта. Головний тренер: Ігор Рахаєв.

Титан: Даскалиця, Романов, Дубіна©, Співаченко, Федоров, Ратушняк, Кербаль, Білошицький, Антонов, Бринько, Урсолов. Запасних не було. Головний тренер: Юрій Куліш.

  • 12:00; 18.05.2024. Юр’ївка. Стадіон ДЮСШ. Поле 3 (шт.); +25С
  • Суддя: Воєвода Андрій (Дніпро)
  • Попередження: Кербаль, 68, Науменко, 74, Ратушняк, 74, Урсолов, 86, Басалаєв, 90+1, Даскалиця, 90+3

Титан прибув на Дніпропетровщину в ослабленому складі – без запасу, без кількох провідних гравців, навіть не рахуючи Мішуренка, який давно опинився в лазареті. Авангард, у свою чергу, виставив на вістрі атаки головну зірку лозівського футболу – граючого спортивного директора Гладкого. Звісно, форвард такого рівня та досвіду був великим козирем господарів.

Втім, у першому таймі славна 11-ка одеситів дала бій. Ще й який! Як тільки титанівці відбилися після атаки Авангарду, Даскалиця спіймав приглушеного м’яча від Гребенюка та з ноги запустив на хід Федорову. Дещо «допоміг» йому захисник Череватенко, який головою не вибив м’яча, а лише підбив на хід Федорову. Сергій правою ногою прийняв-прокинув воротаря й наступним дотиком пробив уже в порожні ворота – 0:1. Це дебютний гол Федорова – зимового новачка Титана в ААФУ. Відразу після перерви з пасу Бринька він міг закріпити перевагу, але пустив м’яча над воротами.

Далі гра пішла зовсім інакше. Спершу Науменко шикарним закиданням вздовж лівого флангу запустив у прорив Гребенюка, який протягнув м’яча й упав у карному майданчику після контакту зі Співаченком – пенальті. Сам Кирило гарним ударом з правої ноги на протихід воротареві й зрівняв рахунок – 1:1. Для Гребенюка це сьомий гол у поточній першості.

Тепер на куражі був Авангард, і не пройшло й п’яти хвилин, як він вийшов уперед. Череватенко та Сухомлин розіграли м’яча через центр, Топоров м’яко навісив із правого флангу, тож Гладкий у своєму стилі «кивнув головою», і м’яч з відсоком від газону влетів у ворота – 2:1! Олександр тепер має три результативних дії у п’яти матчах після повернення в команду рідного міста – два голи та один асист.

Гол спортивного директора допоміг Авангарду здобути другу перемогу в 2024 році та третю загалом в ААФУ. Титан лишається четвертим – фактично доля останньої путівки в ¼ фіналу буде вирішуватися на Одещині в матчі одеситів із Нафтовиком у заключному турі регулярного чемпіонату.

Герой матчу від Sport Arena: Олександр Гладкий (Авангард)

Переможний гол і впевнена гра попереду в активі колишнього нападника збірної України, Металіста, Шахтаря, Дніпра, Динамо, Карпат, Зорі, Чорноморця та низки інших вітчизняних і закордонних клубів.

Інші матчі туру не відбулися:

  • Олімпія – Зірка
  • Нафтовик – Атлет
  • Пенуел – Штурм

Команди гостей відмовились від виїзду на ігри. Питання щодо цих ігор розгляне КДК ААФУ.

М   Команда І В Н П М’ячі О
1 Агротех (Тишківка, Кіровоградська область) 15 9 3 3 40:15 30
2 Олімпія (Савинці, Полтавська область) 14 9 2 3 27:13 29
3 Титан (Одеса) 15 9 0 6 27:24 27
4 Нафтовик (Охтирка, Сумська область) 14 7 4 3 16:11 25
5 Штурм (Іванків, Київська область) 14 6 3 5 26:16 21
6 Атлет (Київ) 14 5 4 5 25:20 19
7 Зірка (Кропивницький) 14 6 1 7 24:31 19
8 Авангард (Лозова, Харківська область) 15 3 3 9 20:34 12
9 Пенуел (Кривий Ріг, Дніпропетровська область) 15 1 0 14 4:45 3
  Бомбардири: Команда І Г (п)
1 Лобода Вадим Зірка 13 13
2 Загальський Ігор Агротех 14 11 (4)
3 Мішуренко Олександр Титан 9 9 (1)
4 Бабич Ростислав Атлет 13 8
5 Соколан Євгеній Агротех 14 8
6 Гребенюк Кирило Авангард 13 7 (5)
  Дискваліфіковані:  Команда Дата
1 Гаркуша Назар Атлет 25.05.2024
2 Лапін Олександр Нафтовик 25.05.2024
3 Резніченко Ігор (адміністратор) Зірка 25.05.2024
4 Сокол Богдан Штурм 25.05.2024
Показники по ААФУ загалом

Найкращі бомбардири:

Гравець Команда Голи Пен.
Лобода Вадим Зірка (Кропивницький) 13  
Жуміга Іван Подоляни (Тернопіль) 12 (1)
Гладкий Володимир Куликів-Білка 11  
Гром’як Тарас Агрон (Великі Гаї) 11  
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 11 (4)
Мішуренко Олександр Титан (Одеса) 9 (1)
Бабич Ростислав Атлет (Київ) 8  
Неледва Ігор Ревера-ФАПФ (Івано-Франківськ) 8  
Соколан Євгеній Агротех (Тишківка) 8  
Шарабура Микита Куликів-Білка 8  
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 8 (1)
Хрієнко Назар СК Вільхівці 7  
Скоцький Богдан Колос (Полонне) 7 (2)
Гребенюк Кирило Авангард (Лозова) 7 (5)
Дитко Роман Пробій (Городенка) 6 (1)

Найкращі асистенти:

Гравець Команда Паси
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 10
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 9
Швидерський Максим Титан (Одеса) 7
Береза Олег Куликів-Білка 6
Коляда Микола Колос (Полонне) 6
Патуляк Віталій Куликів-Білка 6
Іваночко Юрій Куликів-Білка 5
Жуміга Іван Подоляни (Тернопіль) 5
Крицький Олександр Атлет (Київ) 5
Сікач Микола Пробій (Городенка) 5
Трух Андрій Подоляни (Тернопіль) 5
Холявко Руслан Зірка (Кропивницький) 5

Найефективніші гол+пас:

Гравець Команда Гол+Пас Голи Паси
Загальський Ігор Агротех (Тишківка) 20 11 9
Мальський Руслан Подоляни (Тернопіль) 18 8 10
Жуміга Іван Подоляни (Тернопіль) 17 12 5
Лобода Вадим Зірка (Кропивницький) 13 13 0
Гладкий Володимир Куликів-Білка 12 11 1
Мішуренко Олександр Титан (Одеса) 12 9 3
Шарабура Микита Куликів-Білка 12 8 4
Гром’як Тарас Агрон (Великі Гаї) 11 11 0
Соколан Євгеній Агротех (Тишківка) 11 8 3
Іваночко Юрій Куликів-Білка 10 5 5
Патуляк Віталій Куликів-Білка 10 4 6
Неледва Ігор Ревера-ФАПФ (Івано-Франківськ) 9 8 1
Скоцький Богдан Колос (Полонне) 9 7 2
Бабич Ростислав Атлет (Київ) 8 8 0
Дячинський Іван Подоляни (Тернопіль) 8 5 3
Мацієвський Максим Подоляни (Тернопіль) 8 5 3
Трух Андрій Подоляни (Тернопіль) 8 3 5

* * *

Всі підрахунки – Артур Валерко, SportArena.com

* * *

Всі наші статті, присвячені аматорському футболу, читайте тут.