Новини :: Кубок ААФУ

Кубок ААФУ

В гостях - як вдома

В гостях - як вдома

Фактор домашнього поля не спрацював

Жодна з команд, які приймали матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку, не пройшла далі. В Яремчі місцеві "Карпати", ведучи у рахунку 2:0, і маючи чимало моментів аби збільшити рахунок, пропустили два м'ячі. Путівку до 1/2 фіналу ОДЕКу забезпечили Гергелюк та Савицький.

Тож оржівський ОДЕК зумів пробитися до півфіналу, участь у якому востаннє приймав ще у 2006 році. Також у доробку чемпіонів Рівненщини участь у фіналі 2003 року.

У Білозір'ї місцева "Зоря" поступилася чернігівському ЛКТ. Гості вийшли вперед на 29 хвилині завдяки голу Алаєва. Хтозна як би розгорталися події, якби на 38 хвилині господарі реалізували пенальті. Однак Островський схибив, а в другому таймі гості забили й вдруге. За 15 хвилин до кінця гол престижу провів Розка та на більше господарі не спромоглися.

Принципове протистояння відбулося у селищі Таїрове між місцевим "Совіньйоном" та кримським "Гвардійцем". Торік команди зустрічалися ще на стадії попереднього етапу. Обидва матчі завершилися перемогами господарів - 1:0, відтак все вирішилося у серії одинадцятиметрових, де фортуна була на боці кримчан.

Цього сезону в першій грі в Гвардійському господарі, маючи на початку другого тайму перевагу в два м'ячі завдяку Головещенку, примудрилися двічі пропустити. Довели свою перевагу гвардійці вже у матчі-відповіді. Одного голу Мамутова на 40-й хвилині вистачило для виходу до півфіналу.

У зв'язку з перемогою "Гвардійця", цього сезону, як і у сезоні-2011, одну з пар півфіналістів складуть кримчани та "Нове Життя" (Андріївка). Тоді все вирішив один гол гвардійців на полі чемпіонів.

Завтра, 5 жовтня, відбудеться жеребкування матчів півфіналу та затвердження дат їх проведення.